کپسول آتش نشانی و طول عمر آن

کپسول آتش نشانی و طول عمر آن

کپسول های آتش نشانی که معمولا در جعبه آتش نشانی، معمولاً بین 5 تا 15 سال دوام دارند و نیازی به تعویض خود کپسول آتش نشانی تا اتمام تاریخ انقضای آن نمی باشد. البته مهم است که تاریخ ساخت کپسول آتش نشانی را بررسی نمایید تا بدانید چه زمانی زمان تعویض آن فرا رسیده است. با گذشت زمان، عواملی مانند خوردگی، نشتی، یا آسیب های دیگر محیطی می توانند بر کارایی خاموش کننده تأثیر بگذارند.

نگهداری منظم، مانند چک های ماهانه و بازرسی های حرفه ای سالیانه توسط نیروی سازمان آتش نشانی ، می تواند به افزایش طول عمر کپسول آتش نشانی کمک کند. به یاد داشته باشید که مراقب فشارسنج کپسول باشید و در صورتی که فشار آن پایین می باشد حتما در اولین فرصت اقدام به شارژ مجدد کپسول بفرمایید، همچنین مطمئن شوید که پین کپسول ​​دست نخورده است و نازل هیچگونه انسدادی نداشته باشد. همچنین ضروری می باشد که خاموش کننده خود را در مکانی قابل مشاهده و در دسترس همگان قرار دهید .

عوامل موثر بر طول عمر خاموش کننده
برای افزایش طول عمر کپسول آتش نشانی، عوامل مختلفی مانند نگهداری، شرایط محیطی و جابجایی مناسب آن ، نقش اساسی ایفا می کنند . اطمینان از اینکه کپسول آتش نشانی خاموش کننده شما به خوبی نگهداری می شود و در محیط های مناسب نگهداری می شود، می تواند تأثیر قابل توجهی بر طول عمر آن داشته باشد.
مناسب ترین محل برای نگهداری از کپسول آتش نشانی و دیگر تجهیزات آتش نشانی ، استفاده از جعبه های آتش نشانی می باشد ، این جعبه ها با متریال خاص خود از تجهیزات آتش نشانی در برابر حریق نیز می توانند تا درجه معینی می توانند محافظت نمایند همچنین از عوامل محیطی مانند نور آفتاب ، گرد و خاک و رطوبت و … تا حد بسیار زیادی محافظت می کنند . البته باید در نظر داشت این موارد تنها مزیت استفاده از جعبه آتش نمی باشد . آدر توان نامی به عنوان تولید کننده جعبه آتش نشانی در تهران ، توانایی تولید جعبه های ضد سرقت به سفارش کارفرما را نیز دارا می باشد که موجب عدم دستکاری یا سرقت تجهیزات آتش نشانی می گردد همچنین به دلیل تولید کننده بودن آدر توان نامی تمامی موارد از قبیل ابعاد ، ضخامت ، رنگ و متریال ( با رعایت قوانین سازمان آتش نشانی ایران ) قابلیت سفارشی سازی دارد .
علاوه بر موارد ذکر شده در بالا ، جعبه های آتش نشانی با قرار گیری در مکان هایی که قابل مشاهده و دسترسی برای همگان می باشد ، کمک می کند تا در زمان آتش سوزی و دود ناشی از سوختن آن که منجر به اختلال در دید و بینایی میگردد؛ اولا جعبه به راحتی توسط افراد ساکن پیدا شود که در برخی موارد این امر باعث می گردد که حریق چون در مراحل اولیه و ابتدایی می باشد به راحتی اطفاء گردد ثانیا بدین دلیل که تمامی تجهیزات در داخل جعبه آتش نشانی نگهداری می شوند ، تمامی تجهیزات برای اطفاء حریق در دسترس باشند .

کپسول آتش نشانی و طول عمر آن
کپسول آتش نشانی و طول عمر آن

 در ادامه جدولی را آماده کرده ایم که عوامل کلیدی موثر بر طول عمر کپسول آتش نشانی را نشان می دهد:

عواملتوضیحاتتاثیر
تعمیر و نگهداریبازرسی منظم، سرویس و شارژ مجدد در صورت نیازعملکرد صحیح کپسول را در طول زمان تضمین می کند
شرایط محیطیقرار گرفتن در معرض دماهای شدید یا مواد خورندهمی تواند کپسول و مواد درون آن را سریعتر خراب کند
مدیریت صحیحپیروی از دستورالعمل های سازنده برای استفاده و نگهداری از کپسولاز آسیب و خرابی جلوگیری می کند

نکات نگهداری از کپسول های آتش نشانی

بازرسی منظم کپسول آتش نشانی به جهت اطمینان از عملکرد مناسب  و طول عمر آن بسیار مهم می باشد. گیج فشار ( درجه نمایانگر فشار کپسول ) را ماهانه چک کنید تا مطمئن شوید که در محدوده قابل استفاده قرار دارد. از سالم بودن پین و عدم دستکاری آن اطمینان حاصل نمایید.
خاموش کننده را از نظر هرگونه علائم قابل مشاهده آسیب محیطی ، خوردگی یا نشتی بررسی نمایید. برای جلوگیری از ته نشین شدن پودر آن را چند باری در سال تکان دهید . راه های رسیدن به خاموش کننده را تمیز و عاری از هرگونه مانعی نگه دارید. همچنین آن را در مکانی قابل مشاهده و به راحتی در دسترس قرار دهید.
توصیه می شود در این خصوص از مقاله ” محل نصب مناسب جعبه آتش نشانی ” از طریق کلیک بر روی دکمه زیر بازدید و مطالعه بفرمایید.
لازم است که تمامی ساکنین و افراد حاضر در محل آموزش استفاده از کپسول آتش نشانی و تجهیزات آتش نشانی را به خوبی بدانند و همچنین تمرینات لازم به جهت زمان حریق را هرچند وقت یکبار انجام دهند تا در زمان حریق واقعی بتوانند به خوبی تصمیم گیری نمایند . برای اطمینان از اینکه خاموش کننده در بهترین حالت قرار دارد، هر ماه یکبار توسط ساکنین چک شود و سالیانه یکبار توسط نیروی آتش نشانی چک و بررسی گردد.

تعویض کپسول های آتش نشانی تاریخ مصرف گذشته

هنگامی که کپسول آتش نشانی شما منقضی شده است، ضروری است که به سرعت آن را تعویض کنید تا ایمنی شما در مواقع اضطراری آتش سوزی در خطر نباشد . یک کپسول آتش نشانی تاریخ مصرف گذشته ممکن است در صورت نیاز یا به درستی کار نکند یا اصلاً کار نکند و جان و اموالتان را در معرض خطر قرار دهد.
برای تعویض آن، با بررسی تاریخ انقضا روی برچسب خاموش کننده شروع کنید. پس از انقضا، با آتش نشانی محلی خود یا تامین کننده تجهیزات آتش نشانی معتبر برای خرید تجهیزات آتش نشانی جدید و تعویض آن تماس برقرار نمایید. به یاد داشته باشید که نوع مناسب کپسول آتش نشانی را برای نیاز خود انتخاب کنید، مانند کپسول های ABC یا CO2.

اهمیت بازرسی منظم کپسول آتش نشانی

اگر می خواهید کارایی کپسول آتش نشانی خود را در مواقع اضطراری تضمین نمایید ، بازرسی های منظم در این خصوص بسیار مهم می باشند. بررسی کپسول آتش نشانی به ما اطمینان می دهد که کپسول در شرایط کاری خوبی می باشد و در صورت نیاز آماده استفاده می باشد .
در طول این بازرسی‌ها، باید آسیب‌های قابل مشاهده را بررسی کنید، دقت بفرمایید که فشار سنج فشار صحیح را نشان بدهد و مطمئن شوید که پین ​​کششی در جای خود محکم می باشد. بازرسی های منظم همچنین به شناسایی هر گونه مشکل احتمالی در مراحل اولیه کمک می کند و به شما این امکان را می دهد که به سرعت به آنها رسیدگی کنید و عملکرد خاموش کننده را حفظ نمایید.

توصیه می شود در صورتی که قصد تجهیز پروژه خود به تجهیزات اعلام و اطفای حریق را دارید و در این خصوص دانش فنی تخصصی لازم را دارا نمی باشید از طریق کلیک بر روی دکمه ” تماس و دریافت مشاوره رایگان ” با کارشناسان حرفه ای آدر توان نامی تماس تلفنی مستقیم برقرار نمایید و ” مشاوره رایگان ” دریافت نمایید.
همچنین لازم به ذکر می باشد که کلیه محصولات تولیدی آدر توان نامی ، همراه با 1 سال ضمانت محصول با کد قابل استعلام از طریق سایت و 10 سال خدمات پس از فروش کارفرمایان محترم ارائه می گردد .

کپسول آتش نشانی و طول عمر آن